Doppad i kolasås

Blev en sen kväll på jobbet idag. Massor att fixa och stå i och det där golvet blir ju aldrig rent. hemskt! Men LillErik stod o putsa på pommesstationen, har aldrig sett en så fin =) Han är så duktig så.

Idag har jag varit o tränat med Anna o Porse. Mycket trevligt. Blev en hel del maskiner. lite träningsvärk i axlarna har jag allt... annars så känns det ganska ok. Just nu iaf. Får väl se hur det blir imorrn. Ska hem till D's päron o byta till vinterdäck. Känns som att det är dags nu. Snöa ju förut! Blev visserligen bara slask men det blir uj halt som fan. Så om man ska kunna använda bilen så är det väl bäst att byta däcken.

Fick lite uppslattning på jobbet idah också =) Skulle ta beställning på kön. Kom in massa gäster. Då var det en kille som var lite på... Han skulle ha ett niopack. det konstaterade han flera gånger. Sen helt plötsligt (han var lite onykter) sa han: "Får jag ta med dig hem, doppa dig i kolasås och kasta gurka på dig". Eh... vad svarar man på det. Inte just nu sa jag. Sen när det lugnat sig lite kom han fram igen, hans kompis hade visst ätit upp hans dipsås så han fråga om han fick en ny, så det fick han gratis. (Lite schysst måste man ju vara om man vill ha gästerna tillbaka). Inget mer med det. Men sen kom han fram en tredje gång. Då sa han: "Jag fick ju all mat och sådär men du glömde ge mig ditt telefonnummer". Känsn skönt att få höra sånt ibland. Visst, jag har någon som älskar mig men det kan ändå vara lite skönt att veta att man inte ser alltför hemsk ut. Speciellt när man har donken kläder o keps på sig. Det gjorde min dag iaf =) Han var ju ganska söt också. Haha! Nä... men det var lite kul iaf. Doppad i kolasås... hmmm... hur tänkte han där? Och vem komemr på att säga nåt sånt? Hel mysko.

Nu är det nog dags att sova lite. Vill ju hinna sova lite innan jag ska upp igen =)

Gonatt

Gabriella

OMG!!

Det är lite jobbig situation på jobbet nu. Vet inte riktigt hur jag ska ta tag i det, och om jag kan göra det själv. Inte roligt alls!

Hittade massa snyggt i H&M's vårkatalog. Vill ha massor!! Får se hur mycket jag känner att jag är värd. kläderna kommer inte förrän i januari och det är 10% så... jag hinenr ju spara... haha!! Vi får se vad det blir. Men garanterat blir det en hel del, som vanligt. Är lite beroende av kläder tror jag. eller kanske att spendera pengar ? Njae... mest kläder faktiskt.

Har varit på jobbet idag. Han inte riktigt det jag tänkt, som vanlligt, men schemat får väl komma sent som vanligt. Efter jobbet ställde jag mig i duschen. så skönt det kan vara! Hade inte tvättat håret på ett par dar... hehe... känns så onödigt när man ändå ska jobba o stinker donken efetråt. Men nu känns det så fräscht! Ska bli skönt att få vara lite ledig. Är ledig fredag... nästan lördag och söndag. Måste göa månadsarbetet på lördag men efter det är det ju bara att gå hem! Härligt! är väl klar vid 12-13 eller så. Har inte fått upp tempot än vad gäller den biten. Men det kommer väl.

Imorgon blir det mellanpass och på torsdag stängning. Första gången på evigheter. Ska bli lite kul, men lär va sjukt trött. haha! Är van att lägga mig typ 22-23. Börjar ju oftast 7.30 eller 8. Aja... nu blir det mys i soffan med Ugly Betty och Desperata hemmafruar =) Love it!!

"O där står vi med brallorna nere"

Gabriella

Håhå jaja

Idag har vi haft besök av Thomas på jobbet. Fick en del bra tips om hur jag ska få tid till allt. Jag måste planera och organisera mig! Ska göra värsta schemat med vad jag ska göra dag för dag. Känns bra faktiskt. Får nog dock sitta lite hemma med det. Det lär bli bra till slut.

Kom hem för bara nån timma sen så jag har inte riktigt hunnit med nåt speciellt. Pratade med mamma förut. Hon är hemma nu =) Skönt det! Nu sitter jag o glor på Simpsons, ett avsnitt som jag självklart sett massa massa gånger. Men Simpsons är ju Simpsons så det funkar ju alltid =) Sen blir det väl CSI som vanligt, eller kanske cityakuten? Missade totalt att det började igen så jag ahr väl missat allt. får klara mig ändå.

Nu ska jag nog ta o titta på H&M's vårkatalog som kom på posten idag, man får ju lite förmåner som stamkund =D hehe... hittar säkert massor jag vill ha så det blir att spendera pengar igen då.

Bye Bye

Gabriella

Haha!

Insåg att min blogg visst inte är så kompatibel med mitt explorer. Hahah! Men det är ju därför man använder firefox ist! Much better!

Begav mig faktiskt iväg o handla, blev så illa tvungen. Ingen mjölk hemma.

Nu sitter jag och njuter av ljuv musik... eller ja. Bra musik iaf. Sen ska jag ta o laga lite mat. Blir fisk och potatis idag. Sen blir det mat framför tvn o se OTH. Love it! Ska ta o fixa lite bra musik på mobilen med. Är trött på den som finns där. Kanske fixa en ny skiva till bilen också när jag ända är igång. why not?

Hoppas på det bästa!

Gabriella

Regn

Skönt att man fick en timma extra i natt. Då blev det inte så sent att gå upp vid 10. Kommer nog funka bra att orka upp tidigt imorrn med. Börjar 7.30.

Idag är det bara regn, regn o regn... men jag måste ju åka o handla. Tur att man har bil. haha! Vad lat jag är...

Idag är verkligen en sån där segardag. Sitta o glo på tv, sitta vid datorn o häcka. Hur skönt som helst... Fast jag börjar känna av att det är höst och rusk och går mot mörkare tider... Inget jag är imponerad av. Blir alltid så trött och deppig då. Usch! Men men... blir la bra till slut.



Löv

Gabriella

Party!

Tjoho! Kom nyligen hem från en kväll hos Anna. God mat och en massa snack och singstar. hur mysigt som helst. En hel del sjuka bilder togs, får se om de kommer upp nån gång... haha!

Annars har jag varit på jobbet idag. Var högskoleprov och lönehelg så det gav en hög försäljning! Jätte kul att jobba faktiskt. För det gick så himla bra! Är verkligen stolt över hur alla presterade!

Imorgon blir det bara en massa ta det lugnt. Behöver väl åka till affären en sväng (som vanligt). Men det får jag ta. Nu är det nog dags att sova. Just det! Blir ju en extra timma att sova! Skönt!!

Tack o hej leverpastej!

Gabriella

Jobbnarkoman!

Japp, det skulle man nog kunna kalla mig. Började kl.8 imorse, och gick därifrån strax innan kl20. Hemskt! Hade möte imorse med Peter och Matilda från Motala. Fick fram en del som vi måste fixa så det ska vi väl ordna då. Nån gång, när det finns tid. Sen efter lunchen så hade jag hendledarmöte med Helen. Gick väl sådär, hittade inte papprena vi skulle ha. Fick ringa Ida och hämta ur hennes skåp. Så krångligt allt ska vara. Men jag tror att det löste sig. Sen efter det var jag med på golvet till 17... sen kom jag på en massa grejer jag var tvungen att göra. skriva ut schemat (som skulle varit ute i måndags) fixa papper till Peter. Skriva en lapp till skiftisarna. Skicka massa sms om folk ville jobba... ja... listan fortsätter. Stämplade ut vid typ 19 eller nåt. sen fastnade jag i p-rummet med Erik och Liza. Att prata har man ju alltid tid med liksom =) eller kanske inte... känner mig lite seg nu faktiskt. bör väl sova snart eller nåt. Måste tidigare till jobbet imorrn. Måste fixa lite innan vi öppnar. Blä... men men... sen är det lördag. Då kör jag skift... o sen ska jag till Anna =) Det är väl det jag ser fram emot. för på söndag är jag ju ledig. känner att det börjar bli lite mycket nu... får se hur länge det känns ok. det svåra är ju att göra alla nöjda. Iaf när det gäller schemat. Det är nog den biten som är tyngst. Sjukt jobbigt att få ihop allt när en vill vara ledig där och en annan där... sen ska helt plötsligt nån på kurs... usch... det är verkligen inte lätt att vara alla till lags. men vi får väl hoppas att de inte tycker alltför illa om mig... men vissa kommer man ju mer överens med än andra. Så är det ju faktiskt.

Nä nu är det nog dags att tänka på nåt roligt.

Tjillevippen!

Gabriella

Duktig!

Idag blev det lång sovmorgon. Gick inte upp förrän 11. hur skönt som helst. Sen vid ett hämta jag Anna för att träna. Jobbigt var det men skönt ändå. Var en vecka sen sist så det behövdes. Känns ändå ganska bra i kroppen nu faktiskt. Får se hur det känns imorgon.

Efter träningen åkte jag o handla. Köpte SATC filmen =) Har inte sett den än så det ska bli kul. Får se om jag tar en filmkväll själv eller om det kanske är nån mer som är sugen.

Får se om det blir någon mer träning i veckan. Kanske en tur på söndag? Kan ju ta ett jympapass på kanonhuset eller så. Vi får se. Nu ska jag ta o göra något annat o sen blir det Bonde söker fru och Greys anatomi =)

puss o hej!

Gabriella

Håhå jaja!

Ännu en dag på jobbet. Har typ suttit på kontoret hela dan! Hur skönt som helst! Har fått massor gjort! Skulle väl varit skönt att hunnit ännu mer men det får vi ta nästa gång.

Har verkligen inte hänt något annat... helt dött är vad det är. funderar lite över om jag ska ta o äta nåt eller inte...

Imorgon är jag ledig! Då blir det tärning med Anna. Väntar på att hon ska svara på när =) Känner att det behövs efter helgen! haha! sen får vi se, borde nog träna efter jobbet på fredag också. Det blir nog bra.

I helgen blir det ännu mera jobb. Eller iaf lördag. Då ska jag köra skift =) var nån vecka se nu, men det ska nog gå bra. Är mycket folk. Det är ju högskoleprov så det går väl åt. brukar va sjuuukt mycket att göra.

Nä nu ska jag ta o hitta på nåt annat.

See you later alligator

Gabriella

Totalt bedövad!

Är verkligen inte roligt att gå till tandläkarn. Är bedövad i halva underkäken!! Halva tungan och halva läppen.... känns så himla konstigt. Men nu är lagningen fixad iaf. Var en gammal som lossnat så det var inte så farligt. Gick fort att borra, det är ju det som är värst... isar så dant!

Annars har jag idag varit på jobbet. En sån där vanlig måndag med massa att stå i och hälften blir inte gjort... Peter tar sån himla tid på sig när man ska göra nåt. Så möten som borde gå fort tar hur lång tid som helst. Han knappt med något av det jag borde hunnit, så det får vi väl försöka hinna med imorgon. Imorgon blir det lägga schema och fixa veckoarbetet jag ej han idag.

sen blir det väl inte mycket annat. CSI vid 21 =) och imorgon Ugly Betty och Desperate Housewifes. På onsdag blir det träning med Anna =D vi har så himla kul när vi tränar!! Sen är det självklart Bonde söker Fru och Greys Anatomi.

Fan va serier jag följer... en narkoman kanske är jag är. Beroende... de är mitt liv! Det lät kanske lite väl drastiskt... men men... så är det.

Funderar på om jag borde döpa om min blogg. Kanske borde kalla mig brunettbella =D haha!



Peace out!

Gabriella

söndag...

Ännu en söndag snart förbi och jobb imorgon... usch... ska till tandläkarn också... ännu mera usch!!

Var hemma hos mamma o pappa idag. De håller på att fixa lite, det kommer bli så fint. Annars händer inte mycket, kanske för lite.... allt är som vanligt...

Ska nog ta och titta på OTH som jag spelade in förut =)



du finns alltid här ♥ 

Gabriella

Planet earth!

Blev inte riktigt som planerat idag... lite mysigare =) blev en hemmakväll istället. Daniel mådde inge vidare så vi åkta aldrig iväg nåt. Jag va o handla en snabbis och sen blev det mat. God gryta och massa mums till. Inte helt fel. Till det titta vi på Planet Earth. Fick ju den när jag starta min prenumeration på illvet. (var ju enabrt därför jag ville prenumerera) Men jag kan verkligen rekomendera den! Har sett 5 avsnitt och de är underbara. Man blir så fascinerad och häpen när man ser vissa saker. Stora svärman av djur och insekter och vackra landskap och helt konstiga, nästan vidriga saker! Världens bästa dokumentär! Visst vore den bättre i HD självklart men nu var det ju DVD jag fick... kanske blir att köpa den på HD iaf... eller om den finns på blueray förstås... så stor skillnad!



Imorgon blir det besök hos mamma och pappa. Mamma fyllde förra veckan men var då bortrest så jag tänkte lämna en present imorgon. Sen blir det väl bara att ta det lugnt och nästa vecka är det ju jobb igen. Är ledig onsdag och söndag. Måste hinna träna nåt med. Just det... ska till tandläkarn på måndag, blä! En lagning som har lossat så det måste visst fixas. Inte alls roligt men men... bättre det än att få större problem.

Nu ska jag.. eh... ja, vad vet jag. Blir väl sängen om nån timme. måste komma in i rätt rytm för måndag så...

Skepp o hoj!

Gabriella

Donkenfest... oh my!

Vilken kväll... ller ska man kanske säga natt? Kom ju inte hem förrän vid 5! Men fan va kul vi hade! Åkte direkt från min kusin, var där vid typ 22. kändes väl kanske något stelt där ett tag men sen släppte allt för vissa. Blev lite spel med Upp till Bevis. Kropp mot Kropp utmaningarna blev väldigt populära, finns många bildbevis!! Sen blev det fia med hutt för de som ville. "Jag skäms inte!" haha... oslagbart!

Sen drog ett gäng, blev lite lugnt där ett tag, skönt, lite mysigt med Lillerik och flickorna. Haha! sen Kom Packe med stängningsfolket och mat. Då blev det livat. Har inte skrattat så mycket på länge alltså. Sen var Ida snäll och skjutsade hem mig =) somnade direkt när jag la mig i sängen. inte så konstigt. Hade varit vaken sen 6.40 dagen innan... fy fan.

Känner ni för att se bildbevisen finns de på Facebook.

Idag ska jag med Daniel till hans mormor och morfar... hade varit skönt med en mysig hemma kväll framför tvn.... lär väl visserligen inte bli för sent hos de äldre men ändå... sen blir det nog pizza på vägen hem =) hehe... bakismat är gott.

Tänker på dig!

Gabriella

Trött...

Kom hem från jobbet för knappt en timma sen... har jobbat sen 11.15 så jag känner mig helt slut. Sått i kassan i princip hela dagen... blir så trött på människor ibland alltså. Men men... det var skönt att få stämpla ut sen iaf.

Har inte hunnit med något annat idag... imorgon blir det mera jobb. Börjar 7.30. har massor att fixa på jobbet så det är väl behövligt. sen när jag slutat måste jag hinna till systemet... ska nämligen på fest imorgon så jag måste väl ha lite drickbart. Sen ska jag fira min kusin som fyller... 28? tror jag... sen iväg på fest. ska hinna till systemet, duscha, göra mig i ordning och äta på två timmar... får se hur det går. bara jag kan bestämma vad jag ska ha på mig så är det ju lugnt. Blir kanske nya klänningen? kanske för uppklätt? Jag vet inte riktigt... får se hur det blir. Kameran ska med iaf så det lär bli lite fina bilder. sen i helgen blir det väl bara att mysa hemma. Daniel kanske ska träffa en polare men det är lugnt... Har ju fått min Planet Earth så det kanske blir att titta på det och mysa med god mat =) det är aldrig fel en ledig lördag kväll.

Nu tittar jag lite på Hell's Kitchen. Gordon Ramsey är ju så himla skön! Sen ska jag nog sova...

Tudelu!

Gabriella

Har varit duktig idag

Idag var jag först på jobbet i ett par timmar. Var tvungen att lägga lite schema, medarbetarna blir inte speciellt glada när de inte kommer ut i tid. Sen har jag tränat med Anna igen. Kan ju säga att jag hade väldigt ont i mina bröstmuskler när jag vaknade imorse, men det stoppade inte oss. Tränade lite ben idag och så... kändes skönt efteråt, men då man gör det är det ju mindre kul. Men det är ju alltid kul att umgås med Anna så =) haha!

Efter det tog jag en tur till Tonrby. Shoppade en hel del! En fin klänning, två par skor, plus lite annat smått

Lite av det jag shoppade idag

Är mycket nöjd =) Prövade hur många olika stövlar som helst men så hittade jag dessa. Tyckte de var fina =)

Inte mycket mer gjort idag. Ska se om det regnar, isf får jag väl åka o hämta Daniel på jobbet... Jag tvingade honom ta cykeln eftersom jag ville ha bilen till Tornby =) haha... det är ju faktiskt min bil. Men snart börjar Greys Anatomi!

Tjingeling!

Gabriella

Då har jag med en blogg då

Jaha, då har jag också en blogg då. Känner att det kan vara lite skönt att skriva av sig ibland så det ska nog bli bra det här.

Idag har jag varit duktig och tränat med Anna. Stretchade ordentligt efteråt men lär nog ändå känna av det imorgon. Är egentligen ledig imorgon men jag måste nog till jobbet ändå. Måste fixa med schemat och ta lite prover och lämna in. Visst låter det ansvarsfullt? haha... Sen tänkte jag ta en sväng till tornby och kolla läget. Skulle vilja ha ett par snygga stövlar eller nåt. Ska spana lite på telefoner också för att se vilken jag ska ha, står just nu mellan w760i och w595. mycket fina =) Sen fyller visst min kusin år på fredag så jag kanske ska hitta på nåt till honom också... lite tråkigt med blomma kanske, killar brukar inte direkt uppskatta sånt.

Just nu väntar jag och kissen på att Ugly Betty ska dra igång o sen är det Desperate Housewifes som gäller! Yiha!

Min sötis ligger och myser

Tack o hej leverpastej!

Gabriella