Helgen

Har varit en bra helg. Har ju varit ledig =) I fredags efter jobbet (sluta ju vid 14) åkte jag och D till Ikano. Skulle köpa farsdag present. Blev en bok. Som vanligt. D köpte en fin halsduk till sig själv med =)

Igår var jag på stan en sväng. Köpte en pappstjärna till vardagsrummet. En vit blev det. Komemr bli jätte bra. Sen åkte vi hem till D's föräldrar Vi blev bjudna på nybakade bullar. Det är aldrig fel. Sen var det bara hem och byta om för att bege oss till mina päron. Min syster är hemma från sthlm så vi passade på att ses allihop. Mycket god mat och sen blev det Texas Hold 'Em. Med lite lättare regler för att mamma o pappa som aldrgi spelat skulle förstå lite bättre. Men det var kul, o det blev sent. Brorsan drack lite väl mycket så han blev väl lite för högljudd men haha... det är ju min familj vi pratar om.

Nu ringde syster precis och M är på sjukhus igen. Hoppas nu att hon får vara kvar tills de hittat något! Är ju jobbigt att inte veta.

Nu ska jag ta o göra något vettigt... Väcka D kanske. Han ska snart åka o jobba så det kanske vore bra om han vakna innan dess.

Gabriella

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback