Ännu en gång...

Nu är mamma på sjukhuset igen... Vill inte, det är så obehagligt när de egentligen inte vet vad det är... Får hoppas att de får några svar den här gången!

Jobb idag igen. Gick bra. Fixa massor på datorn. Kändes skönt att få det avklarat. Tänkte sitta lite med schemat imorrn faktiskt. Om jag hinner. Slutar ju vid 14 =) Då ska D och jag åka en sväng o se om vi kan hitta nåt till våra pappor. Kanske kan fåmed honom till stan så kan vi kolla lite julpynt med =) Vill ha en stjärna i vardagsrumsfönstret. Finns jättefina svarta (hur juligt nu det är) Eller kanske en vit... vi får se. Vill ha något stort iaf, som lyser =)

Ska bli mysigt att få adventspynta snart. Ta fram julgardinerna, julduk, adventsljusstaken och så där... mys! Köpa en julstjräna till bordet! Älskar det! Julen är nog min favorit tid på året faktiskt. Man äter en massa gott och det är en massa fina ljus överallt. Det lyser i alla fönster när man är ute o går... vackert.
Blir nog en tur till Cloetta i år med så klart. Skumtomtar och romerska bågar är ett måste till julen! Hehe... sen självklart en sats lussekatter och inköpta pepparkakor och glögg. Mums!

Längtar redan

Gabriella

Kommentarer
Tha Redhead säger:

Hoppas hon blir bättre:( Håller tummar o tår!baka lussekatter tillsammans? Puss

2008-11-09 | 15:17:19
Bloggadress: http://scandalgirl83.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback